Information om Klackskärs Camping

Klackskärs camping är en lugn och naturskön familjecamping, belägen i norra Roslagen med dess vackra skärgårdsmiljö. Här kan hela familjen sysselsätta sig med bl.a fiske från land, sol och bad på vår egen barnvänliga badplats, eller varför inte ta en runda på den utmanande minigolfbanan. För den "riktige" golfaren finns en fin 18-hålsbana fem kilometer från campingen. Vid badplatsen  har vi en mysig vedeldad bastu som ni kan hyra.

Campingen ligger, omgärdad av vatten, endast ett stenkast från småbåtshamnen och stadens centrum. Där kan man strosa omkring i de gamla kvarteren med trevliga butiker, caféer och restauranger. Vi rekommenderar er även att besöka de vackra brukssamhällen som vi har här i Östhammars kommun och en tur till den gamla hamnstaden Öregrund med dess pittoreska bebyggelse är ett måste.

Campingområdet består av stora fina gräsytor med lummiga avgränsningar. Vi har två servicebyggnader. Intill receptionen finns en restaurang som serverar kina-thaimat och har fullständiga rättigheter. Under högsäsong kan du köpa nybakat bröd och nybryggt kaffe i butiken varje morgon. Hos oss får du en härlig semester vid havet, med närhet till många sevärdheter och aktiviteter. Varmt Välkomna & Glad Sommar!

Öppettider 2022

Campingen är öppen 29/4-2/10.

Full service 19/6-13/8.

Under för och eftersäsong är öppettiderna begränsade, ring eller se anslag vid receptionen.