Information om Klackskärs Camping

Klackskärs camping är en lugn och naturskön familjecamping, belägen i norra Roslagen med dess vackra skärgårdsmiljö. Här kan hela familjen sysselsätta sig med bl.a fiske från land eller sol och bad på vår egen barnvänliga badplats. För den "riktige" golfaren finns en fin 18-hålsbana fem kilometer från campingen. Vid badplatsen  har vi en mysig vedeldad bastu som ni kan hyra.

Campingen ligger, omgärdad av vatten, endast ett stenkast från småbåtshamnen och stadens centrum. Där kan man strosa omkring i de gamla kvarteren med trevliga butiker, caféer och restauranger. Vi rekommenderar er även att besöka de vackra brukssamhällen som vi har här i Östhammars kommun och en tur till den gamla hamnstaden Öregrund med dess pittoreska bebyggelse är ett måste. Vid Sjötorget ca 300 meter från campingen finns en stor fin lekplats för barnen.

Campingområdet består av stora fina gräsytor med lummiga avgränsningar. Vi har två servicebyggnader. Intill receptionen finns en restaurang som serverar kina-thaimat och har fullständiga rättigheter. Hos oss får du en härlig semester vid havet, med närhet till många sevärdheter och aktiviteter. Varmt Välkomna & Glad Sommar!

Öppettider 2024

Vår självincheckning är öppen för samtliga mellan klockan 09:00-20:00 varje dag. När gästen är på plats utanför vår reception kontaktas vi på telefonnummer 076 329 1530 för instruktioner. Vår självincheckning omfattar alla våra gäster, obokade såsom bokade när receptionen inte är bemannad. Receptionen är bemannad enstaka timmar vissa dagar i veckan. Under högtider och vissa storhelger håller receptionen öppen fler timmar. För öppettider vänligen se vår hemsida. Betalning sker via swish till företagskonto eller via kort om receptionen är öppen. Kontanter godtas inte.